MENU
Aula_close Layer 1

Genåbning - COVID-19

Genåbning - COVID-19

1. Lokale retningslinjer for forældre i forhold til adfærd og hygiejne . opdateret d. 1. jan. 2021

Alle forældre skal have læst og kende til disse retningslinjer inden de afleverer deres barn i Lindegården. De er sendt ud til alle forældre på mail. Se nedenstående link til "Lokale retningslinjer for forældre" 

2. Lindegårdens lokale plan for genåbningen pr. 16. april 2020.

Planen er vores interne arbejdsdokument, men lægges tilgængeligt for jer forældre, så I kan følge med i, hvordan vi opretholder vejledningen og retningslinjerne fra sundhedsstyrelsen. Planen bliver redigeret løbende i takt med at vejledninger og retningslinjer ændrer sig.

Den nuværende plan er udgave nr. 2. - 17. april 2020 - se nedenstående link "Lokal plan for genåbningen - 2. udgave - 17. april 2020"  

3. Instruks for hygiejne og adfærd pr. 16. april 2020

Instruksen er et udsnit af Lindegårdens ovenstående lokale plan. Alle institutioner skal udarbejde en instruks for hygiejne og adfærd og ligge den tilgængelig på hjemmesiden.

Lindegårdens instruks er blot et uddrag af vores lokale plan for genåbningen, så hvis har du læst ovenstående "lokale plan for genåbning - 16. april 2020" - så har du læst alt hvad der står i denne instruks og mere til.

Se nedenstående link for "instruks for hygiejne og adfærd"

VIGTIG - der kommer meget ofte ændringer i retningslinjerne, hvilket betyder at nedenstående i perioder ikke når at være 100 % opdateret. Vi henviser i stedet til KL og sundhedsstyrelsen for 100 % opdaterede retningslinjer.